Uncategorized

Vil du lære deg å løse Rubiks kube?

Da er du ikke alene, for det er det mange som gjør. Men det er noe som ikke veldig mange klarer, på tross av at det virker så enkelt når man er i gang. Bare vri litt her og der, så setter alt seg på plass. Ikke helt! Det er en komplisert kube det er snakk om, mye mer komplisert enn det man først tror. Og derfor ender den fort opp i skuffen, etter at man har rett og slett gitt opp. Men det finnes jo løsninger på det. Og når noen her i verden kan løse den på få sekunder, så kan vel du gjøre det på noen minutter kanskje?

Først og fremst trenger du en ny Rubiks kube, og det kan du finne på mastercubestore.no, en butikk som har et ensidig fokus på Rubiks kube og variasjoner av det. Det er kanskje en butikk du ikke ante eksisterte, men den er der, og den har veldig mye å tilby deg som er interessert. For det å løse Rubiks kube er en konkurranse, og om du vil bli virkelig dyktig på det er det mye å lære. Først er det jo greit å vite hvordan man løser en i utgangspunktet. For selv om det virker veldig komplisert så er det faktisk visse ting man kan gjøre for å løse den raskt, uansett hvilket utgangspunkt man har. Og det kan du få hjelp med, ved å følge lengen.

Hvordan du løser det

Vi skal ikke gi deg en guide som sådan, men heller bare fortelle deg at Mastercubestore.no har en egen ide for løsninger. Det er flere forskjellige man kan benytte seg av, noen er på video, mens andre kan du lese igjennom. Da får du all relevant informasjon, og de ulike løsningene kan brukes på nesten alle mulige kuber. For selv om 3×3 er standard, så selger denne butikken også mange andre varianter. For eksempel kan du kjøpe en på 7×7 eller enda større enn det til og med. Og jo større kuben er, desto vanskeligere er den å løse. Men selve prinsippet og metoden forblir den samme, og det er jo det som er så gøy med det. For selv om du begynner som nybegynner så er det noe du kan utvikle og bli enda bedre på. Og det er definitivt noe å imponere vennene med!

Til slutt er det kanskje også noe du kan få dine barn interesserte i? For selv om de har sine leketøy så er det fortsatt ikke like utviklende og problemløsende som det en Rubiks kube er. Det er noe de kan utvikle en interesse for, ha som en hobby kanskje. Og tenk deg bare den stoltheten og gleden når de endelig klarer å løse en Rubiks kube?

Om dette er noe som virker av interesse for deg, så anbefaler vi at du tar en titt hos Mastercubestore.no, hvor de har alt du trenger, og mer enn du noen gang ante at fantes. Lær deg å løse en Rubiks kube!

You may also like