Uncategorized

Stor variasjon for Rubiks kuber!

Det er noen dager der man får ny informasjon, eller finner ut av noe, som kan være ganske overraskende. Det skjer ikke hver dag, men ofte nok for de fleste av oss. Visste du for eksempel at Rubiks kube er ekstremt populært? Du visste sannsynligvis at det er noe mange ønsker å løse, men du har kanskje ikke tenkt på det så altfor mye. Det kan vi ikke klandre deg for, men det finnes faktisk et helt miljø rundt det, hvor folk konkurrerer om hvem som kan løse det raskest. Og det kommer nye varianter og former hele tiden. Det er selskap som lager mange forskjellige kuber, og gan cube er bare en av dem.

Det ser ut som en slags futuristisk Rubiks kube og har i all hovedsak den samme funksjonen. Måten den er bygget opp på er dog litt annerledes, men det er ofte en enklere rotasjon med slike kuber, på grunn av måten den er laget på. De er laget spesifikt for de som driver med speedcubing. Og det ligger litt i navnet, altså de som konkurrerer om å løse en kube så fort som mulig. En gan cube kommer i forskjellige størrelser og former, det finnes til og med en som er pyramideformet om du vil det et forsøk, men det er dog ikke det aller mest kompliserte i verden. De er jo veldig interessant på mange måter, og det kan være informativt å lese mer om de, om enn bare for å vite hva det hele handler om. Kanskje du blir interessert i det?

Mye å lære

For mange er det jo mer enn nok å lære seg hvordan man løser en helt vanlig Rubiks kube. Det er liksom et tegn på høy intelligens om man klarer det, og det er noe i det. Du skal ha en logisk evne om du skal løse en Rubiks kube, og det skjer veldig sjelden kun basert på hell. For det er noe man faktisk kan lære seg å løse, om man vil det. Faktisk så har MagicCubeStore lagt frem flere forskjellige løsninger du kan benytte deg av. Du kan lese gjennom dem, eller så kan du se videoene på Youtube. Der får du en god introduksjon til det hele, og hva som kreves for å løse en Gan cube, eller en vanlig Rubiks kube.

Dette er i det minste en butikk som tar alt dette på alvor, og om det er noe som interesserer deg så har du kanskje funnet drømmebutikken. De selger fra mange andre selskap, i tillegg til Gan, og det er massevis av tilbehør som også er tilgjengelig. Det kan jo også være perfekt som en gave til en person som liker slike utfordringer.

Eller kanskje til et barn du vil gi en ny type utfordring til. Det kan være bra for barnet, så det kommer seg litt vekk fra skjermer, og få en praktisk utfordring å bryne seg på. Det er i det minste verdt å vurdere og ta en titt på!

You may also like