Uncategorized

Seng med oppbevaring for sengetøy eller uten?

Når vi trenger en ny seng til soverommet, drar vi til butikken og deretter det vanligste dilemmaet – hva skal jeg velge? Seng med eller uten beholder for sengetøy? En ekstra lagringsplass under madrassen er absolutt en praktisk løsning, og sparer plass i et lite rom.

Seng oppbevaring er preget av nesten unik funksjonalitet. På soverommet må plassen passe nesten alt – laken, dyner, klær, sko og mer. Derfor er senger med lagringsplass ikke bare en behagelig og avslappende søvn, men også en hendig ekstra plass.

Vi har råd til en seng uten bryst når vi har en stor leilighet eller hus og vi har en stor garderobe. Hvis du ikke har nok plass til å passe til sengetøy, sesongmessige klær eller ekstra puter, bør du hamstre på seng med oppbevaring under, noe som vil gi deg ekstra plass. I en liten leilighet teller hver centimeter, og hvert ekstra møbel er av stor betydning i organiseringen av rommet. Soveromsplassen skal organiseres med største omhu, slik at interiøret styres optimalt.

Oppbevaring under seng? Ekstra plass

Vanligvis har sengetøyet, som er plassert under madrassen, polstrede soverom eller luksuriøse kontinentale modeller. Ofte er det også mulig å kjøpe dette elementet separat – et ekstra alternativ for en seng på en ramme. En beholder for sengetøy vil være det beste valget for et lite soverom. Møblene har da to funksjoner – fritid og praktisk, for lagring av nødvendige ting.

En sovesofa eller kontinentalseng med oppbevaring for sengetøy vil spare mye plass, takket være introduksjonen av en slik løsning kan vi få plass til ekstra møbler på soverommet, som nattbord eller dekorativt sminkebord. Det er verdt å organisere plassen på soverommet på en smart måte, bruke en beholder under madrassen, i stedet for å overvelde rommet med en stor garderobe, ved siden av hvor vi knapt kan passe til et stykke sovemøbler.Seng med oppbevaring vil være nyttig i små områder, i studioleiligheter, på rommet til et barn eller tenåring.

Hva med en seng med skuffer?

Et alternativ til en tradisjonell seng med oppbevaring er en seng med skuffer. Dette er en ekstremt interessant og funksjonell løsning. Beholderen for sengetøy har form som en stor skuff og kan trekkes ut – avhengig av modell, på siden eller baksiden av sengen. Perfekt til et barnerom! Barneseng med skuffer for lagring av leker.

Senger med en beholder for sengetøy eller funksjonelle skuffer er ikke bare praktiske, men også uvanlige løsninger – sengetøy, puter og dyner vil ikke ta plass i garderober og kommoder, noe som muliggjør enklere plassering av plassen. Når du kjøper en modell til soverommet ditt, bør du ta hensyn til møblementets soliditet og kvalitet, samt dimensjoner og brukervennlighet.

Et bredt utvalg av moderne møbler og senger med oppbevaring er tilgjengelig i nettbutikken – mobler24.no.

You may also like