Uncategorized

Kjøkken i dansk design, med sjel og stil

Å bygge nytt kjøkken er en spennende prosess, uansett om du bygger et nytt fra bunden, eller du skal renovere ditt nåværende. Kjøkkenet er et av de meste brukte rom i huset, og blir brukt av hele familien, store som små, og nettopp derfor er det en stor beslutning å skifte kjøkken. AUBO har kvalitetskjøkken som passer inn i de fleste hjem. Det er ofte en god idé å planlegge i god tid, slik at du unngår kjedelige feil eller oppdager i ettertid ting man gjerne ville ha gjort om på. Noen ganger kan det også være en veldig god idé å snakke med familie og venner, og høre om de har spesifikke ting med sitt kjøkken den gjerne vil gjøre om på, eller føler de mangler i sitt nåværende. På denne måten kan man bli oppmerksom på ting man ikke normalt kanskje ikke ville tenkt over selv. Å bygge nytt kjøkken er en tidskrevende og ofte dyr prosess, spesielt sammenlignet med antall kvadratmeter det dreier seg om, og derfor er det viktig å gjøre seg opp noen tanker innen man setter prosessen i gang. AUBO har kompetente, erfarne og serviceorienterte medarbeidere, som ønsker å hjelpe deres kunder igjennom prosessen med å velge nytt kjøkken.

Det første spørsmål man ofte får som kunde, er hvilken prisklasse kjøkkenet skal ligge i. Dette har stor innvirkning på hvilke design og materiale man skal velge i sitt nye kjøkken. Felles for alle AUBO sine kjøkken er at uansett hvilken prisklasse man velger, så går man ikke på kompromiss med kvaliteten på materialene.

Hvilken stil skal det nye kjøkken være i

Det er utallige forskjellige stiler og design å velge i mellom når man skal bygge et nytt kjøkken. AUBO har flere forskjellige design i den kjente danske stilen. Den danske kjøkkenstil har trendet i Norge i de siste årene, og det ser ikke ut til at den vil avta. Det danske design er verdenskjent, og satt stor pris på. Når man velger stil skal man også tenke over hvordan man ønsker å ha utformet kjøkkenet, som for eksempel hvor mye plass det skal være til forskjellige former for oppbevaring, eller om man ønsker en mer åpen løsning, med hyller uten skapsdører. Dersom man ønsker å få utnyttet plassen maksimalt vil det for eksempel være en god idé med skuffer, de gjør det lettere å holde et overblikk over hva som er i skapet, samtidig som det gir lettere tilgjengelighet for varene.

Det er mange forskjellige stiler kjøkken, og AUBOs forhandlere tilbyr et bredt utvalg. AUBOs konsulenter har stor erfaring med kjøkken, og sørger for å skreddersy det beste kjøkkenet til husholdningen. Et kjøkken skal holde i mange år, og derfor er det viktig man lykkes i første forsøk. AUBO tilbyr et tidløst design hvor kjøkkenet vil stå i stil til det som trender, i mange år fremover, og ikke går ut av mote. AUBO tilbyr også bad og vaskerom, hvilket gjør det mulig å skape en gjennomgående rød tråd i hele boligen.

You may also like