Uncategorized

Frister frivillig arbeid i utlandet?

Er du typen som har drømt om å kunne drive med frivillig arbeid i utlandet? Da bør du lese med videre. Gjennom frivillig arbeid i utlandet kan du være med på å gjøre en forskjell i lokalområder hvor folk har bruk for hjelp, spesielt i land hvor mennesker ikke er like velstilte som vi er i Norge. Adventureno, er et reisebyrå som spesialiserer seg på gruppereiser for unge mellom 18-35 år. Du kan blant annet drive frivillig arbeid med barn eller dyr. Enten du driver frivillig arbeid ved et barnehjem eller ved et dyreinternat vil du være en uvurderlig arbeidskraft og en viktig bidragsyter som får det til å gå rundt. Du vil i tillegg knytte vennskap med andre på stedet. Kanskje du finner en ny bestevenn. Under reisen vil du knytte sterkt fellesskap med andre unge som deler samme interesser som deg. Disse felles interessene vil skape samhold og få deg til å føle at du er en del av en stor familie. Når den frivillige perioden er slutt vil du forlate stedet med tungt hjerte og ønske du kunne blitt værende. Frivillig arbeid kan gjøre mye med en person på kort tid og det er derfor frivillig arbeid i utlandet anbefales på det sterkeste.

Muligheter gjennom Adventureno

Gjennom Adventureno har du mange forskjellige muligheter hva gjelder frivillig arbeid. Du kan blant annet oppholde deg i utlandet i flere uker eller flere måneder. Ønsker du å jobbe med dyr har du muligheten til å dra til enten Afrika eller Sør-Amerika. Ønsker du å jobbe med barn kan du også dra til Afrika eller Asia. I Afrika vil du kunne jobbe med dyr i 2 uker hvor fokuset er dyrets beskyttelse. Her vil du jobbe med og for sårede og traumatiserte dyr, blant annet løver, geparder, aper, rever, og hunder. Her vil du oppleve dyrene på nært hold, gi dem mat og oppleve afrikansk natur på sitt beste. I Sør-Amerika kan du også oppholde deg i 2 uker hvor du vil jobbe med dyr som ikke klarer seg selv i amazonas-jungelen. Blant annet skilpadder, papegøyer, reptiler osv. Her vil du lære mer om eksotiske dyr og få muligheten til å mate og passe på dyrene.

Dersom du ønsker å jobbe med barn vil du også ha muligheten til å oppholde deg 2 uker i Sør-Afrika, hvor du vil hjelpe barn som lever i fattigdom. Her vil typiske arbeidsoppgaver være lek med barna, undervisning eller andre praktiske oppgaver. Du vil bidra med glede overfor barna og utgjøre en forskjell i deres hverdag. Du vil i tillegg få muligheten til å oppleve Cape-Town og den Sørafrikanske kulturen. I Asia kan du oppholde deg i 2 uker i Kambodsja. Her vil du hjelpe HIV-smittede barn med å få i seg medisin, mat og omsorg. Du vil oppleve kulturen i Kambodsja og bidra med glede gjennom lek med barna. Hva venter du på? Bestill din neste reise hos Adventureno.

 

You may also like