Uncategorized

Få deg en god overmadrass for en optimal nattesøvn

Overmadrassen kan være en god måte forbedre sengen og liggekomforten din. Den sørger for at musklene og ryggen får en optimal stilling hele natten igjennom. Dersom du er blant dem som sover dårlig om nettene så kan nettopp dette skyldes at du ikke har funnet en god nok overmadrass enda. Overmadrassen skal tillate kroppen din å synke ned i underlaget. Samtidig som dette skjer gir madrassen støtte til både korsryggen og ryggen din. Overmadrassen spiller en like viktig rolle som rammemadrassen. Den er i direkte kontakt med kroppen din og kan for mange være en avgjørende faktor for å oppnå en god eller dårlig nattesøvn.

Finn den beste overmadrassen

Som sagt handler det ikke kun om å finne en overmadrass. Du skal også finne den beste overmadrassen for din kroppstype. Dette varierer fra person til person, idet noen ønsker en mer fast type enn andre. I løpet av natten gjenoppbygges vår fysiske og psykiske form, hvilket er vitalt for livskvaliteten vår. Ta derfor en god prat med boligforhandleren om dine særegne behov før du gjør et endelig kjøp. Det er utrolig mange faktorer som spiller inn når du skal velge madrasstype. Alt fra fjæring og støtte, til materiale og allergivennlighet. Finn overmadrasser online her.

God nattesøvn

Det finnes også mange andre gode tips for å optimere nattesøvnen. Mennesker har som regel noen dårlige uvaner som kan forstyrre døgnrytmen og dermed også søvnen om nettene. Her får du noen punkter som kan være lurt å ta hensyn til.

  • Dropp kaffen om kvelden. Koffein påvirker kroppen og holder deg våken.
  • Dropp alkohol. Om man drikker det for ofte så vil det forhindre at man oppnår en dyp søvn.
  • Spise store mengder mat. Jo mer energi kroppen får, jo mer energi vil kroppen prøve å forbrenne. Dette er med på å hemme søvnen.

Se mer på sov-bedre.no.

You may also like