Spar penger

Spar penger ved å samle mange små lån til ett stort

Det å ha mange lån og kreditter er noe alle økonomieksperter er enig om ikke er så lurt. Det er både kostbart og uoversiktlig. Spesielt usikrede forbrukslån og kreditter i form av ulike kredittkort er uforholdsmessig dyre å ha. Vi snakker fort renter over 20 %, og gebyrer opp mot hundre kroner per lån per måned. Det blir fort mye penger av slikt. Unødvendige utgifter man fint kunne klart seg uten.

Alle eksperter er enig om at alle bør kvitte seg med forbrukslån så fort som mulig. En måte å gjøre dette på er å samle alle gamle lån og kreditter i ett større lån som man da betaler ned så fort man klarer. Dette blir både rimeligere og mer oversiktlig både på kort og lang sikt.

Ønsker man å følge et slikt råd er det også viktig å velge den beste og rimeligste långiveren i markedet slik at ikke vinningen går opp i spinningen.

Det er med andre ord viktig å bruke litt tid på å søke opp den långiveren som passer best for din situasjon.

Det å finne de beste långiverne for din situasjon og sammenligne dem opp mot hverandre kan være en tidkrevende oppgave. Om dog nødvendig.

Da kan det være nyttig å bruke en av de nettsidene som finnes som sammenligner långiverne for deg. De gjør selvsagt ikke hele jobben for deg, men de sorterer tilbyderne for deg på en måte som gjør det enklere for deg å få oversikt over hvem de er og hvilke betingelser de tilbyr.

På Primebanks nettside finner du billig forbrukslån hvor du kan sortere långivere både etter popularitet og hvem som har rimeligst rente. Et typisk eksempel på betingelser vil være «Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.»

Denne nettsiden kan være en grei plass å starte når du skal sammenligne de ulike lånene som er tilgjengelig.

You may also like