Spar penger

Selvfølgelig kan du kjøpe godt design på tilbud

I noen tilfeller er det selvfølgelig slik at godt design koster mye penger, og både ikoniske klassikere og moderne design av høy kvalitet kan gjøre betydelige innhogg i budsjettet. Samtidig er det også mulig å gjøre kupp, og kjøpe godt design til en billig penge.

Finn spennende tilbud og kampanjer

Til å begynne med, så er det selvfølgelig mulig å helt enkelt søke etter designtilbud på nett. Det finnes nok av både norske og utenlandske nettbutikker som kjører forskjellige kampanjer og tilbud på design og interiør. Bruk gjerne samletjenester, her er et eksempel, der du kan finne tilbud fra en rekke forskjellige selskaper på et og samme sted.

Legg merke til at mange butikker som selger interiør og design har relativt forutsigbare salgsperioder, pass på å ikke kjøpe noe altfor dyrt rett før salget! I noen tilfeller legger designbutikkene også ut salgsvarer til medlemmer av kundeklubber først, se til at du er påmeldt nyhetsbrev fra de butikkene som du synes er interessante.

Bruk forskjellige markedsplasser og strategier

Det finnes et stort marked for brukt design og interiør, og noen av de mest ikoniske designmøblene lages ikke lenger – og kan da selvfølgelig bare kjøpes brukt. Det selges en god del brukte møbler på nett, men gode gammeldagse bruktmarkeder og auksjoner kan være et vel så godt alternativ.

Hvis du ønsker å gjør et skikkelig kupp, da er det definitivt de fysiske auksjonene og bruktmarkedene som er tingen. Det er ikke alltid at det er åpenbart hva som er masseproduserte gamle møbler, og hva som er eksklusivt design. Da kan det være mulig å kjøpe kostbare møbler for småpenger. Dessuten er et bruktmarked perfekt når du skal finne ting du kan lage noe med selv, og faktisk skape ditt helt eget design.

Det er kanskje det avsluttende og viktigste tipset – skap din egen stil, da vil alt du kjøper være godt design.

You may also like