Spar penger

Planlegg innkjøp av sko til den nye sesongen – spar tid og penger

Været skifter svært raskt i Norge, og det går ikke mange dager fra full vinter til noe som må kunne sies å være sommer. Da er det også greit å stille forberedt når det gjelder klær og sko, slik at barna ikke trenger å kjempe seg til skolen i vinterstøvler når temperaturen nærmer seg tjue grader. Det er lurt å være tidlig ute, slik at du også får med deg hele utvalget av sko og sandaler til barn. Det er ikke morsomt å gå med sko som er for store eller for små, og det er alltid stas å kunne velge favorittfargen.

Overgangssko eller ikke?

Mange foreldre er litt i tvil når det gjelder såkalte «overgangssko», er det virkelig nødvendig? Det handler selvfølgelig om egne vurderinger, men i mange tilfeller kan det være greit med et mellomalternativ, som verken er en tjukk vinterstøvel eller en luftig og lett sommersko.

Husk også på at en slik overgangssko har mange bruksområder, ikke minst som røff tursko. Det er ikke alltid at det passer med en tynn joggesko på skogsturer, og da er det smart med et alternativ som ligner mer på en fjellsko.

Gode sandaler som gir den skikkelige sommerfølelsen

Det er smart å velge sandaler allerede i begynnelsen av vårsesongen. Da har du fått gjort unna denne oppgaven, samtidig som du kan spare penger ved å velge alternativet som passer perfekt. Til barn er det viktig å huske på at sandalen må være støttende og god å gå i, det er helt vanlig for barn å gå over 20 000 skritt i løpet av en vanlig dag.

En sandal er per definisjon lett og luftig, og det er lett å få den gode sommerfølelsen med sandaler på føttene. Velg gjerne en sandal som er godt tilpasset bruk i skiftende miljøer, slik at det er enkelt å holde den ren.

You may also like