Spar penger

Det å handle godteri på nett er blitt veldig populært

Snop er noe nærmest alle er glad i. Store som små. Så når vi finner en mulighet til å handle det rimelig så går vi nesten mann av huset for å handle.

Nå trenger du verken å gå mann av huset eller vente på neste priskrig mellom de store kjedene for å få tak i godteri til lave priser. Nå kan du nemlig kjøpe godteri på nett direkte fra utenlandske butikker til svenske priser hele året. Også om du bor langt unna grensen. Vestlendingene har virkelig fått øynene opp for denne form for tollfri grensehandel. De handler tonnevis av godteri fra sofakroken hver eneste dag.

Og det er ikke bare svensk snop som går unna. Også norske merker som Freia, Nidar og Brynhild blir kjøpt i store mengder av nordmenn fra Sverige.

Og det er ikke bare utvalget av godteri som er stort. Antall nettbutikker som tilbyr denne typen handel begynner å bli mange. Hvis du tar et raskt søk på nett, vil du finne flere. En nettbutikk som begynner å bli veldig populær å bestille godteri på nett fra, er Yoolando.

Yoolando er et tysk selskap som startet opp i 2012, men som norske forbrukere har fått øynene opp for i den senere tid.

Yoolando og Maxgodis sender over 24 000 kr med varer over norskegrensen hver dag.

Tilbakemeldingene fra kundene til Yoolando er sterkt varierende. De får meget gode kritikk for priser, utvalg og service, men får en del kritikk for valg av norsk fraktselskap. Post Nord er kanskje ikke den raskeste leverandøren i markedet. Så her hadde nok Yoolando vunnet mye på å inngå et samarbeid med et annet fraktselskap.

Hvorvidt dette salgsvolumet blir værende etter 1. januar 2020 når den tollfrie grensen på kr. 350,- oppheves vites ikke. Sannsynligvis ikke. Så det er best å benytte muligheten mens smutthullet fortsatt finnes.

You may also like