Mote

Tilbehør i skinn er et naturlig, bærekraftig og tidløst valg

Skinn er et naturprodukt og holder i mange år hvis du passer godt på det. Gjennom årene har skinn hatt mange funksjoner og har blitt brukt av mange – høy som lav. Hos byRavn bruker vi vegetabilsk garvet kjerneskinn som har blitt garvet på en mer skånsom måte for miljøet enn for eksempel kromgarvning. Skinn er et biprodukt av kjøttproduksjon og er et bærekraftig materiale som finnes i naturen helt på naturlig vis. Skinn kan brukes til mange ting, det kan enten være som tilbehør, interiør til boligen eller sko. Det er et elegant materiale som holder til mange ting uansett om det har en statisk funksjon som en stol i skinn eller det brukes i bevegelse som for eksempel sko.

Eksklusivt tilbehør

Skinn er et produkt som holder i lang tid og som nesten bare blir enda mer stilfullt etter hvert som det blir brukt. Det robuste materialet kan garves i ulike tykkelser og på den måten tilpasses den funksjonen som det skal ha. Med alle de forskjellige funksjonene som skinn kan ha, er det lurt at materialet kan modelleres til å fungere så godt som mulig. For tilbehør er det bra med skinn som har litt tykkelse fordi det er med til å gi det en eksklusiv følelse. Tilbehør i skinn kan for eksempel være en nøkkelring i skinn, et lærbelte eller en veske i skinn, utforsk denne lenken. Tilbehør i skinn er et naturlig valg fordi det er laget i et bærekraftig materiale som holder lenge og samtidig er med til å ta vare på miljøet vårt. Fordi produkter laget i skinn har lang holdbarhet, er det dessuten en fordel at skinn også bidrar med en tidløs design.

Et must-have i garderoben

Det finnes nesten ikke noe mer irriterende enn når du må gå og trekke buksene opp hele dagen. Et lærbelte er derfor et must-have i enhver garderobe. Med lærbelte fra byRavn, får du nytt tilbehør til garderoben. Beltet med sin tidløse design vil passe godt sammen de klærne du allerede har. Et belte i lær har både en praktisk funksjon samtidig som det også er laget av et materiale som aldri går av moten. Den klassiske stilen er en vinner hver gang og fordi skinn er et naturlig materiale, skader det ikke miljøet. De klassiske lærbeltene er prikken over i-en til antrekket i kombinasjon med at de har en praktisk funksjon. Beltene er håndlagde og kan justeres i lengden slik at de passer perfekt til deg. Med flere ulike farger kan du også matche dem slik at de passer inn i garderoben din. Beltet passer også godt sammen et par jeans, joggesko og en T-skjorte. For de mer formelle anledninger, kan du også bruke lærbelter til menn i kombinasjon med dress og lakksko.

You may also like