Mote

Kjøp klær på spennende nye nettmarkedsplasser

Det er mange som allerede handler klær og sko på nett, og det blir stadig enklere å både finne det du skal ha, få produkter levert, og eventuelt returnere det som ikke passer. Samtidig finnes det et gigantisk utvalg på nett – som konkurrerer hardt med de etablerte kjedebutikkene.

Lokal handel på internett

Det vil selvfølgelig alltid finnes et marked for fysiske butikker når det gjelder produkter som klær, sko og tilbehør. Det er ikke alltid at det er mulig å bruke et digitalt «prøverom», det er uten tvil enklere å danne seg et bilde av både størrelser, farger og modeller i virkeligheten. Derfor er det også viktig å støtte lokale butikker, klikk her for å søke etter lokale bedrifter som selger klær og sko.

I dag er det selvfølgelig også mange lokale butikker og uavhengige selgere som er til stede på nett. Det kan være enten i form av en egen nettbutikk, eller på en av mange handelsplasser på nett.

Epla, Etsy og mye mer – plattformer med unike produkter

Det er mange konsumenter som etterspør både klær som er produsert på en mer holdbar måte, og produkter som er helt unike og håndlagde. Da er plattformer som Epla eller Etsy gull verdt, og det finnes selvfølgelig en mengde andre forskjellige alternativer.

Epla er en norsk handelsplass, med en mengde små uavhengige butikker. Her finner du mange håndlagde plagg, ikke minst i form av hjemmestrikkede produkter. De mange uavhengige produsentene kan lage helt unike ting.

Etsy er på mange måter en global motsvarighet til Epla, på denne plattformen finner du også en mengde uavhengige produsenter og kunstnere. Frakt kan selvfølgelig være en faktor når det gjelder å kjøpe varer på Etsy, men utvalget er gigantisk.

Det er altså ingen grunn til å begrense seg til kjedebutikkenes masseproduserte plagg – utforsk en verden av håndlagde og unike plagg neste gang du handler klær.

You may also like