Elektronikk

Steder hvor du kan finne inspirasjon for musikk

Musikk er en del av vårt liv, og det har det alltid vært. Helt fra fødselen av når foreldrene våre sang til oss for å få oss til å sove, eller for å trøste oss, eller for å ha det gøy sammen, så har vi hatt det innprentet i vår bevissthet. Ikke at det er noe rart med det, fordi musikk føles godt når en hører på det, spesielt om det er en sjanger, eller en melodi, som man virkelig er glad i. Mennesker drar inspirasjon for musikk fra ulike steder. Noen drar det fra visse hendelser i deres liv, kjærlighetssorg, den første forelskelsen og andre moment. Mens andre drar inspirasjon fra instrumentene selv, de som du kan kjøpe på sider som https://www.danmusikk.no/, hvor du kan finne alt fra mandoliner til cello, og alt der i mellom.

Husker du da du var ung og kanskje syntes det å spille luftgitar var virkelig gøy? Det er sikkert slik mange av de store gitaristene i verden føler det, når de hamrer løs på el-gitaren, eller andre instrument. Når man hører, eller leser, intervju med musikkstjerner så er det interessant å se hvilke steder de drar sin musikk fra. Noen av de er åpenbare, da visse hendelser påvirker en mer enn annet. Men bare hør på Louis Armstrongs «It’s a Wonderful World» og du ser hvor observant han har vært i forhold til verden rundt seg og hva som foregår. Så har man jo også motsatsen, hvor visse artister har en slags depressiv tone, og ikke ser det vidunderlige i verden, og det er akkurat det som er så fantastisk med musikk.

Noe for alle der ute

At både Louis Armstrong og Linkin Park, som er en helt annen sjanger, kan ha så stor suksess i en og samme verden viser oss bare hvor variert verden faktisk er, og hvor ulike vi er. Samtidig som vi er like, fordi det er faktisk musikk, både det ene og det andre. Om du ønsker å finne litt inspirasjon kan du jo sjekke ut noen instrument, og se om noen av de er for deg?

You may also like