Elektronikk

Robotstøvsugeren har utviklet seg til å være et vakkert designelement

Artikkelen er sponset.

Mange norske hjem inneholder en mengde forskjellige smarthjemprodukter, alle er ikke nødvendigvis mesterverk når det gjelder design. Det kan være utfordrende å finne løsninger som passer til stilen i boligen, det gjelder også når du handler robotstøvsuger. Heldigvis finnes det noen alternativer som skiller seg ut, med flott og stilrent design.

Diskre design er ofte den beste løsningen

Noen robotstøvsugere er utformet med rette kanter, forskjellige farger og andre litt sære designelementer. Selvfølgelig kan et slikt designspråk passe til noen boliger, men i de aller fleste tilfeller er det mer gunstig å gå for et nøytralt design. En Neatsvor robotstøvsuger er et godt eksempel på slikt stilrent design, med flere forskjellige alternativer som vil passe til de aller fleste norske boliger.

Husk på at du nesten alltid vil se robotstøvsugeren «parkert» ved dokkingstasjonen sin, de aller fleste velger å la robotstøvsugeren jobbe når det ikke er noen hjemme. Derfor trenger du ikke legge vekt ved hvordan robotstøvsugeren matcher for eksempel tepper eller sofaer.

Kreative løsninger for plassering av dokkingstasjon

En moderne robotstøvsuger kommer seg enkelt over dørterskler, derfor er det uproblematisk å plassere dokkingstasjonen i et rom der den er litt mer skjult. For eksempel kan det i noen boliger være praktisk med dokkingstasjonen i en bod? Det forutsetter selvfølgelig at du husker å åpne boddøren.

Det kan også være mulig å plassere robotstøvsugeren under et skap eller inne i kjøkkeninnredningen, samtidig som en slik løsning kan gjøre tømming av støvbeholderen litt mer utfordrende. Da kan det kanskje være mer praktisk med plassering under en skjenk med middels høy avstand mellom gulv og skap. En slik plassering vil være både lett tilgjengelig og plassbesparende, samtidig som du også har enkel tilgang til robotstøvsugeren når den er parkert. Det gjennomtenkte designet til moderne robotstøvsugere legger til rette for slik plassering, med et design som passer godt til et moderne skandinavisk design.

You may also like