Elektronikk

Få Apache Open Office pakken gratis, og på norsk

Dagens datamaskinbrukere er avhengig av en form for kontorpakke, som gjør det mulig å skrive dokumenter, matematiske oppgaver, lage presentasjoner og mange andre ting. Apache OpenOffice er en samling av forskjellige kontorapplikasjoner til din datamaskin. Pakken inneholder mange forskjellige programmer med forskjellige funksjoner, blant annet et skriveprogram, et bilderedigeringsprogram, et formelprogram, og et presentasjonsprogram. Kort sagt inneholder pakken alt du behøver, og er tilsvarende til de andre kontorprogrampakker som er tilgjengelig på markedet i dag. Apache OpenOffice er på langt nær den eneste av disse pakker som tilbyr kontorprogrammer på dagens marked, men Apache OpenOffice er til de grader konkurransedyktige sammenlignet med deres konkurrenter. En av Apache OpenOffices største fordeler er nemlig at programmet er helt gratis for deres kunder. Selv om programmet er gratis betyr dette ikke at kvaliteten nødvendigvis er dårligere enn dets konkurrenter som man betaler for i dyre dommer. Apache OpenOffice gjør det til og med mulig å laste ned programmet til så mange forskjellige datamaskiner som du ønsker, uten at du skal betale for det, det hele er fortsatt gratis.

 

Kompatibilitet med Microsoft Office

Mange vil nok tenke at dette programmet ikke er noe for dem, fordi de har mange programmer på deres datamaskin allerede, eller dokumenter som er laget i Microsoft Office. Apache OpenOffice er nemlig kompatibel med Microsoft Office. At programmet er kompatibelt betyr at du kan åpne programmer fra Microsoft Office hvis du har Apache OpenOffice. Når du skal åpne gamle filer som er lagret med Office-pakken byr det ikke på problemer i forhold til formater. Du kan også helt fint få tilsendt og åpent filer og dokumenter til din datamaskin som er laget i Microsoft Office, selv om du selv har Apache OpenOffice på din egen datamaskin.

 

Apache OpenOffice gjør det ikke bare mulig for deg å motta filer skrever i for eksempel Microsoft Office, men du kan også sende dine egne dokumenter og filer fra din datamaskin og til andre, selv om mottakeren ikke har Apache OpenOffice på sin datamaskin. Dersom du er kjent med Microsoft Office byr Apache OpenOfiice ikke på de store endringer, utseendemessig ligner Apache OpenOffice en del på de eldre versjoner av Microsoft Office. Det at Apache OpenOffice byr på et kjent design er med til å gjøre programmet meget brukervennlig for deres brukere. Dersom du ønsker å ta bruk av Apache OpenOffice, kan du laste ned OpenOffice på Norsk her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like