Dekor

Klistremerker og navnelapper trenger ikke å være kjedelige

Det er helt sikker mange som har inntrykk av at navnemerker må følge den vanlige og litt kjedelige oppskriften med navn, telefonnummer og kanskje en liten tegneseriefigur eller symbol. Det er likevel langt fra sannheten, og du kan skape navnemerker, klistremerker og strykemerker med mye mer spennende design.

Forskjellige farger, størrelser, design og effekter

Du kan velge mellom en rekke forskjellige farger og design når du bestiller klistremerker og navnemerker på nett. Dessuten er det mulig å velge mellom mange forskjellige størrelser, så hvorfor la seg begrense av de tradisjonelle små navnemerkene? Når du velger et litt større merke, kan det også gjøre det enklere for barnet å selv gjenkjenne sitt eget navn – og kanskje til og med hjelpe til med sortering av tøy.

Du kan selvfølgelig velge et symbol eller en figur som barnet ditt liker, men kanskje er et portrett av barnet enda bedre? På noen navnemerker er det mulig å laste opp et eget bilde, og på den måten gjøre det helt tydelig hvem plagget tilhører.

Konturskjærte merker, gjennomsiktig bakgrunn eller refleks?

Det er heller ikke nødvendig å la seg begrense av verken de vanlige firkantede formene eller bakgrunner med tradisjonelle farger eller mønstre.

Konturskjærte merker er et spennende designvalg, der klistremerket helt enkelt skjæres til tett inntil tekstens konturer. Det gir et svært profesjonelt uttrykk som passer godt i mange sammenhenger. Gjennomsiktig bakgrunn kan også skape et litt mer diskre uttrykk, og passer særlig godt når du vil merke pene ting på en diskre måte – ett merke med sort eller grå tekst på gjennomsiktig bakgrunn vil passe fint i de fleste sammenhenger.

Refleksmerker utmerker seg virkelig, og kan dessuten være med på å gjøre barnet ditt litt mer synlig. Disse kan med fordel benyttes på sekker, yttertøy, sko og støvler. Kanskje du til og med låner noen til dine egne vinterklær?

You may also like