Dekor

Fordelene med å skaffe seg sengeteppe

Et sengeteppe gir den lille prikken over i-en på soverommet ditt. Det kan skape et rent inntrykk og gi en form for harmoni. Det er noen ganger de små detaljene som kan gi personlighet til et rom. Derfor blir sengeteppet mer og mer innført i de fleste norske boliger over hele landet. Det viktigste er at man velger riktige farger, materialer og kvaliteter med utgangspunkt i egen smak og behag. Sengetepper hos Georg Jensen Damask byr på et bredt sortiment med innhold av mønstrede, heklede, maritime og klassiske sengetepper.

Visuell opplevelse

Sengeteppet skaper ikke kun en visuell opplevelse i rommet. Det gjør det også ekstra lunt og varmt under dyna når vintersesongen sparkes i gang. Fordelen med å velge kvalitetssikre boligforretninger, er at man kan få sengeteppe i varme materialer til en rimelig penge. Midlertidig så skaper det også som benevnt et penere uttrykk. Det gjør at soverommet ser likt ut fra dag til dag. Ikke minst så gir det en penere font enn det ville gjort med synlig sengetøy.

Luksus og holdbarhet

En annen fordel er at et sengeteppe beskytter både sengen og sengetøyet. Dette har en positiv påvirkning på sengens holdbarhet. Sengeteppet fungerer som et beskyttende skjold mot både støv, skitt og annet. Sengeteppet kan også skape en hotellstemning i soverommet. Man trenger ikke kjøpe et dyrt sengeteppe for å skape denne eksotiske feriefølelsen, men heller friske det opp med noen fargerike blondeputer.

Ordensmenneske

Til sist så kan sengeteppet faktisk gjøre deg om til et ordensmenneske. Ved at man har kjøpt et flott sengeteppe så ønsker man å re opp sengen hver dag. Det er kun på den måten at sengeteppet kan komme til nytte. Sengeteppet skaper dermed en indirekte motivasjon til å re opp sengen hver dag og holde rommet rent og ryddig. Konsekvent kan det også gjør deg til et ordensmenneske i andre situasjoner også.

You may also like