Dekor

En flott juletid begynner allerede nå – med pynt av høy kvalitet

Når julen egentlig begynner er et relativt betent tema, noen mener at julevarene kommer i butikker altfor tidlig. Samtidig er de aller fleste enige om at desember i stort er en julemåned, det er lov å pynte med både juletre, julepynt og flotte dekorasjoner allerede fra den 1. desember. Bruk av flotte kvalitetsprodukter gir den skikkelige julestemningen – uansett om været spiller på lag eller ikke.

Servietter, duker og mye mer i flott flaggduk

Det er mulig å kjøpe mye julepynt av lav kvalitet i norske butikker, og kanskje er det noen som glemmer at julen dreier seg om tradisjoner, håndverk og kvalitet. Julematen bygger på lange tradisjoner, og i mange norske hjem dekkes det på med det fineste serviset. Da er det egentlig bare på sin plass at en flott juleserviett og tilhørende bordløpere og andre tilbehør kan gi bordet et ekstra løft.

Langkilde & Søn er spesialisert på produkter laget av flaggduk, og da selvfølgelig ikke bare tradisjonelle flagg. Den flotte og robuste flaggduken kompletteres med vakre broderier og andre detaljer i en kolleksjon laget spesifikt for juletiden

Bærekraft og tradisjoner i juletiden

Mange nordmenn synes forbrukspresset i juletiden har gått for langt, noe som vil være særlig relevant i et år der mange familier har fått mindre penger å rutte med. Da kan det være fint å gå tilbake til en litt mer nøktern julefeiring, med færre gaver med mer mening. Vakre juleservietter og duker passer godt til denne utviklingen, med tanke på at det dreier seg om kvalitetsprodukter som kan brukes år etter år.

Flaggduk er ekstremt holdbar, og alle servietter laget av flaggduk kan vaskes på 60 grader, etter at du har strøket de er de som nye igjen. Selve prosessen med å stryke servietter kan kanskje ta deg med tilbake til en enklere juletid – noe som i seg selv kan gi den flotte julestemningen.

You may also like