Anbefalinger

Unike og interessante ting å gjøre i helgen

Julen er over, og et nytt år har begynt, og vi er alle tilbake til hverdagen vår som er full av skole, jobb, barn og kjedelige vaner. Føler du at du trenger en pause fra sofaen og gjerne vil gjøre noe litt unikt og interessant for en gangs skyld? I så fall deler vi her noen av våre favoritt tips i denne artikkelen. Fortsett å lese hvis du trenger litt inspirasjon!

Arranger en selvstyrt guidet rundtur

Undersøk alle interessante historiske og kulturelle stedene i byen din, og ta en tur til dem. Pakk lunsj i ryggsekken din og ta en piknik i gresset i landsbyen, eller i parken i sentrum. Du kan enkelt gjøre dette til en heldag hvis du bor i et populært område.

Lær deg selv hvordan du strikker

Å lære seg å strikke krever to nåler, litt garn, en masse tålmodighet og en instruksjonsvideo eller to. Prøv å lage et skjerf til en venn eller et fint teppe til en nyfødt baby. Det er en gave som noen virkelig vil sette pris på, og du kommer til å lære hvor avslappende det egentlig kan være å bare fokusere på et enkelt mønster. Du lærer også en nyttig ny ferdighet! Denne aktiviteten er perfekt for en regnfull eller snøhvit dag.

Besøk skytebanen

Enten du forbereder deg til militæret, til å bli politimann, eller bare gjør det for moro skyld, kan skytebanen være et stressavlastende eventyr. Tro det eller ei, skytesport kan faktisk forbedre helsen din både fysisk og mentalt. Så prøv det! Hvis du liker utstyret de lar deg låne på skytebanen, har elite-armor.no en rekke alternativer. Du kan f.eks. kjøpe utstyr laget av det fantastiske materialet kevlar, som er blant de tøffeste materialene i verden.

Let etter skatter med telefonen din

Dette er delvis et utendørs eventyr og delvis en skattejakt. Geocaching er en app som lar deg søke etter skjulte «caches» som du kan spore fra deres GPS koordinater. Hvis du har en GPS-enhet eller en smarttelefon, trenger du ikke å kjøpe noe annet for å komme i gang. Du velger bare området du er i, legger til koordinatene og så følger du skattekartet for å finne den skjulte skatten!

Se på stjernene

Gå ut på en klar kveld, helst bort fra byens lys, og se opp på himmelen. Bruk noen praktiske stjernekart eller en app på telefonen din for å vite hva du ser på. Spre ut noen tepper på bakken, kle deg varmt, legg deg flat på ryggen, stirre på himmelen og innse hvor fantastisk universet er rundt deg.

Vi håper at du nyter en morsom og annerledes helg som tar deg bort fra hverdagen!

You may also like