Anbefalinger

Store maskiner gjør det enklere å designe det perfekte uterommet

Mange moderne eneboliger bygges dessverre med minimale tomter, der utnyttelsesgraden er strukket så langt som mulig. Heldigvis finnes det selvfølgelig fortsatt eldre eneboliger med store hager, og noen steder i landet er det mulig å finne større tomter. Hvis du er så heldig at du har tilgang til en stor tomt, kan det være smart å bruke litt tid og penger på å skape det optimale uterommet.

Strøken plen eller kreativ naturhage?

Det finnes selvfølgelig ingen fasitsvar på hvordan den perfekte hagen skal se ut. For noen vil en helt strøken grønn plen være helt optimalt, for andre vil en hage med mange ulike soner, store steiner, blomsterområder og lignende være drømmen.

Hvis du bruker en profesjonell anleggsgartner, er det mulig å skape et utgangspunkt som er nøye tilpasset ønskene dine. Det er selvfølgelig mulig å fjerne masser, men med tilbehør som en dyrkeskuffe er det også mulig å sortere og skille ut ulike størrelser steiner og jord fra eksisterende masser på tomten.

Flere fordeler ved å velge en proff anleggsgartner

Det kan selvfølgelig være fristende å ta seg av ulike gravejobber i hagen på egen hånd, og når det gjelder svært begrensede og håndterbare prosjekter er det selvfølgelig helt greit. Samtidig er det flere fordeler ved å velge en proff anleggsgartner:

  • Fagfolk vil gi deg anbefalinger og råd, slik at resultatet blir gjennomført. Det er særlig viktig hvis du ikke allerede har et tydelig bilde av hva du ønsker deg.
  • Med profesjonell hjelp blir jobben gjort mye raskere, noe som fører til at du kan bruke mer tid på finpuss og de små detaljene.
  • En profesjonell anleggsgartner vil også kunne hjelpe deg med å unngå fallgruver på områder som for eksempel drenering, eventuelle søknader til kommunene etc.

I stort er det definitivt en god ide å vurdere å bruke fagfolk hvis du skal gjøre en stor jobb i hagen.

You may also like