Anbefalinger

Safari i Afrika: Det du trenger å vite

En safari er en opplevelse du aldri kommer til å glemme. Afrika har et hav av muligheter når det kommer til safari. For å hjelpe deg med å planlegge reisen har vi laget en enkel guide som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite før du reiser på safari.

Ting du bør pakke for en Safari i Afrika

Når du skal på safari er det først og fremst lurt å ta med det beste kameraet ditt. Ikke bruk smartelefonen din om du ønsker bilder av høy kvalitet. Det er også lurt å ha med deg ekstra batterier i tilfellet du skulle gå tom for strøm. Det er også lurt å ha med seg en liten ryggsekk der du kan lagre ting som solbriller, solkrem, myggspray, vann og mat. Husk også å kle deg til anledningen og godt fottøy.

Hver safari er unik

Hver eneste safari er unik. Du vil aldri se de samme tingene selv om du reiser på flere turer. Hver eneste tur er unik og uforutsigbar, så ikke prøv å stresse over ting du ikke kan kontrollere. Noen ganger vil du kanskje ikke se mye, mens andre gang kan du se mange dyr. Vær forberedt på varme og på kulde. Vær også forberedt på vind og sol, for mygg og fluer, og for en røff og lang biltur. Den meste av tiden vil du tilbringe på sand og grusveier.

Gjør drømmen om safari til en virkelighet

Om du ønsker å gjøre drømmen om safari til en virkelighet kan du besøke safaritours.no. Safari Tours har mer enn 35 års erfaring med å tilrettelegge og planlegge reiser med safari i Afrika. De tilbyr flere ulike reiseformer og destinasjoner, slik at du kan finne et reise som passer etter dine egne behov. Besøk safaritours.no for å gjøre drømmen om safari til virkelighet!

You may also like