Anbefalinger

Morsomt vinutstyr som passer til interiøret

Det er helt sikkert noen som fortsatt har fordommer når det gjelder vinstativer og annet tilbehør til vin, men finns det virkelig vinutstyr som passer til mer moderne og minimalistiske boliger? Eller er det nødvendig å ta til takke med bare tre og mer klassiske materialer? Det enkle svaret er at det finnes vinutstyr som passer til alle typer hjem, bare ta en titt på https://www.wineandbarrels.no/ og tilsvarende ledende forhandlere.

Oppbevaring av vin – pene skap og integrerte løsninger

De klassiske vinstativene i tre passer selvfølgelig glimrende til enkelte kjøkken, men andre steder kan de se litt malplasserte ut sammen med røffe materialer og rene flater. Da kan et vinskap være en smart løsning, som både tilbyr optimal temperatur og skjuler flaskene bak en ren og enkel overflate.

Det finnes en rekke forskjellige alternativer som er tiltenkt integrert montering i kjøkkeninteriøret. Det gjør løsningen enda mer strømlinjeformet, og legger dessuten til rette for praktiske kombinasjoner med oppbevaring av flasker og annet tilbehør. I den forbindelse kan det være smart å ta hjelp av kjøkkenleverandøren, særlig når kjøkkenet skal skiftes ut og du har full frihet.

Vinglassholdere som kan monteres synlig eller skjult

Et vinskap reduserer behovet for oppbevaring av vinflasker i stativ, forutsatt at du ikke har en svært stor vinsamling. Det betyr igjen at det kanskje ikke er behov for noe eget stativ i romtemperatur, men vinglass kan med fordel oppbevares i egne stativer. De fleste vinglassholdere er svært enkle konstruksjoner i metall, der glassene henges opp. Det betyr også at det er enkelt å montere disse på mange forskjellige stede.

Vinglassene kan selvfølgelig stilles ut som et dekorativt blikkfang, men i andre sammenhenger kan det være aktuelt å montere vinstativ inne i et kjøkkenskap. Det vil skape mer orden og ryddighet, samtidig som glassene både er lett tilgjengelige og ikke skaper uorden på kjøkkenbenker og i andre skuffer og skap.

You may also like