Anbefalinger

Måter å forberede seg på analsex

Analsex er populært, selv om mange ikke vet at det er noe som har vært hott i tusenvis av år. Det har vært en stilling for dem som har vært menstruerende, eller en sexstilling blant homofile menn. Det er delte meninger om denne typen for seksuell aktivitet.

Noen synes analsex er både skittent og litt skummelt, men for dem som har prøvd det skal det være en åpenbaring. Det kan være smertefullt dersom man ikke forbereder seg riktig. Men med de riktige produktene er man godt på vei til sin første analsex.

Øv med en buttplugg

En buttplugg skal pirre begge kjønn. Den kan ha en liten hale som gjør at man får et deilig uttrykk når man kryper bortover gulvet. Buttpluggen er en utvidet oval form som gjør at man kan utvide analringen. Med forsiktige trykk vil den gli deilig inn.

Bruk mye glidemiddel

Det fins glidemiddel som passer til denne type sex. De er merket silikonbase, og gjør at sexen blir helt perfekt. Denne er mer tyktflytende enn vannbasert glidemiddel og vil skape en transparent hinne.

Ha deilig oralsex først

Når man leker med hverandre vil nytelse øke stimulansen i kroppen. Det sitrer og man blir varm. Med oralsex vil man bli dyvåt og varm. Man blir klar for analsex også. Man kan kle seg i sexy undertøy eller ha et kostyme som oser av sex. Bruk anledningen til å tre på han et kondom og smør på gel før debuten.

Bruk sexleketøy

Det er ikke bare buttplugg man kan bruke. Det fins også dildoer, analkjegle og analkuler. Disse vil gjøre at man blir helt klar for moroa. Det er bare å leke med hverandre og gjøre det begge to er enige om. Vil man føle seg enda renere, kan en analdusj sprutes inn for å rengjøre den. Denne dusjen øker velbehaget under analsexen.

You may also like