Anbefalinger

Kjøpe ny vaskemaskin? Her er 3 gode tips

Om vaskemaskinen dør, vil det ikke gå lang tid før du savner den. En vaskemaskin kan spare deg over 200 timer hvert eneste år, sammenlignet med å vaske opp for hånd. Her er 3 gode tips som vil hjelpe deg med å finne en vaskemaskin som passer til dine behov og ditt budsjett.

  1. Bestem deg for en pris

5000kr eller mindre

Du kan finne gode vaskemaskiner for 5000kr eller mindre. Selv om vaskemaskiner i denne prisen ikke scorer best i testene, vil de fortsatt fungere svært godt. Disse type vaskemaskiner vasker som regel veldig bra, men lager som regel mer støy enn dyrere modeller.

5000 – 8000kr

Det finnes mange flotte vaskemaskiner i denne prisklassen med mange praktiske funksjoner som gjør dem litt dyrere. Vaskemaskiner i denne prisklassen vil som regel ha lavere lydnivåer.

8000kr eller mer

Jo dyrere vaskemaskinene er, jo flere funksjoner har de som regel. Du kan finne gode vaskemaskiner i denne prisklassen som har lave lydnivåer.

  1. Lydnivå

Når du skal kjøpe vaskemaskin er det viktig å tenke på lydnivå. Det er svært irriterende å ha en vaskemaskin som bråker når du sitter og spiser. Det er vanlig å finne vaskemaskiner som rangerer rundt 50 dBs helt ned til 37 dB.

  1. Kapasitet

Bor du alene, med en partner, eller har du en stor familie? Vær sikker på at du kjøper en vaskemaskin som har stor nok kapasitet. Kapasiteten måles i kuverter, hvor en kuvert er det en person skaper av oppvask i løpet av et måltid. For en stor familie på 4-5 personer anbefales det at du velger en vaskemaskin som kan vaske mellom 12-14 kuverter.

Trenger du inspirasjon til ny vaskemaskin?

For et variert utvalg av vaskemaskiner kan du besøke Whiteaway.no. Whiteaway har et variert utvalg av hvitevarer til konkurransedyktige priser. Finn ut mer på whiteaway.no.

You may also like