Anbefalinger

Kjøp møbler som kompletterer stilen i boligen

Når det går mot vår og sommer, er de aller fleste nordmenn opptatt av utemøbler, grill og hage. Samtidig kan våren og sommeren også være ypperlige muligheter til å rydde opp inne, samtidig som du skifter ut noen innendørsmøbler og annet interiør. Med et bredt utvalg på nett, er det enkelt å finne akkurat det som passer til stilen din.

Tør å gå litt utenfor boksen

Dessverre er det svært mange norske hjem som ser ganske like ut, med møbler fra noen av de store kjedene. Da kan det være mer spennende å faktisk se etter innendørsmøbler på nett, der du kan finne alternativer som virkelig er unike. Hos Direkte Import finner du både stort utvalg og høy kvalitet, i tillegg til at du ikke vil ende opp med akkurat den samme sofaen, bordet eller skjenken som naboen.

Minimalisme og såkalt «funkisstil» har dominert i norske hjem over ganske lang tid, men det kan være spennende å se på innendørsmøbler som faktisk bryter noe med dette. Enten hvis du ønsker å lage en gjennomført mer lun stil, eller bare komplettere med et møbel som bryter litt med resten av interiøret.

Funksjonelle innendørsmøbler som varer

Solide materialer og kvalitet er bærekraftige valg når det gjelder møbler, et godt bygget møbel kan vare i mange tiår. Når du kjøper innendørsmøbler trenger du selvfølgelig ikke å tenke på vær og vind, skraping og beis – men stuen eller kjøkkenet kan også være røffe miljøer.

Innendørsmøbler som er konstruert i trevirke, metall og ekte skinn er både robuste og relativt enkle å vedlikeholde. Skinn er et undervurdert materiale når det kommer til vedlikehold, det trenger ikke å være vanskelig å passe på en god skinnsofa. Dessuten vil den eldes med stil, så lenge du gir den litt kjærlighet. Resultatet vil være et flott møbel som kompletterer det øvrige interiøret i boligen din – både i dag og i fremtiden.

You may also like