Anbefalinger

Hvordan øke boarealet i leiligheter?

Dette er et spørsmål som mange spør seg og som det ikke fins så mange gode svar på bortsett fra å bygge ut. Det er ikke alle som har mulighet til å bygge på, enten fordi man bor i en blokkleilighet, ikke har kunnskapen som trengs, eller har dårlig økonomi. For mange er det rett og slett umulig å gjøre hjemmet større uten drastiske løsninger.

Den løsningen vi har er likevel å bruke de mulighetene man har. Og det er ganske mye man kan gjøre om man er villig til å se mulighetene som reelle. Vi tenker å pryde utearealet ditt med en skjønn hagegruppe med plass til et selskap.

Hvorfor mangler man plass?

Det beste er å identifisere hvorfor man kan liten plass. Det mest naturlige er jo at leiligheten rett og slett er liten. Men det kan også være fordi man har innredet feil, har for mye ting og tang eller at leiligheten er for liten til antall hus-medlemmer.

Tenk nytt med uteareal

Mange kan ikke tenke seg å gå ut for å øke boarealet. Det går ofte på bekostning av komfort og trivsel. Og været her til lands gjør det enda mer problematisk. Men det er mange ting man kan gjøre for å få det mer komfortabelt. Man kan lage et overbygg, som en paviljong eller et festtelt. Man kan også dekorere med varme pledd. Dessuten fins det mange flotte varmepanner som kan gjøre det mer koselig.

Slå ned lettvegger

Det er mange vegger som ikke er bærende. Disse kan man fjerne for å gjøre bedre plass i leiligheten. Dersom man ikke vet hvordan man ser om en vegg er bærende eller ikke, så må man kontakte en fagperson. For å slå ned bærende vegger kan være katastrofalt. Når man har identifisert veggene som kan fjernes, så får man plutselig mange flere planløsninger i leiligheten.

You may also like