Anbefalinger

Hva å vite om robotstøvsugere

Robotstøvsugere er en fin måte å holde hjemmet ditt rent på. De kommer med funksjoner som fjernkontroll og selvladefunksjon, noe som gjør dem til mer enn bare en rengjøringsmaskin.

De er i stand til å manøvrere rundt møbler eller andre gjenstander i rommet uten problemer. Ikke bare det, men de blir ikke viklet inn i ledninger da de fleste er helt trådløse!

Vil du vite om det som er verdt å vite om robotstøvsugere så klikk her for mer, og les gjerne videre nedenfor!

Hindringsdeteksjon

Robotstøvsugere er utpekt som autonome rengjøringsmaskiner, men graden av autonomi som kan oppnås i disse enhetene avhenger mye av hvor mye du er villig til å legge på bordet.

Riktignok har alle robotstøvsugere sensorer. Men hvor godt fungerer sensorene i modellen du får? En robotstøvsuger sin evne til å oppdage gjenstander i veien kan være forskjellen på å komme hjem til et godt rengjort hus eller en fastkjørt robot med manglede kabler.

Mopping

Noen robotstøvsugere er designet for å få alt rengjort på en gang. Det vil si at de støvsuger og mopper samtidig.

Nye robotstøvsugere kan støvsuge og moppe samtidig. Denne funksjonen er kanskje ikke viktig for alle, men hvis du finner ut at du må tørke hjemmet ditt etter støvsuging, så er dette definitivt noe å se etter når du kjøper en robotstøvsuger.

Batterilevetid

En av tingene å elske med robotstøvsugere er at de er trådløse og kan dekke lange avstander. Men denne kulheten har en pris; batteriene deres må lades opp.

Dette er vanligvis ikke et problem, siden de fleste robotstøvsugere rengjør i mer enn en time før de må lades opp. Men hvis du bor i et stort hus, vil du være sikker på at du får en modell som har høy driftstid. På denne måten trenger du ikke å stoppe midtrengjøringen for å lade opp roboten.

You may also like