Anbefalinger

Finn din perfekte dobbeldyne

Dynen er en svært viktig del av sengen og nattetimene våre. Det holder kroppen varm og gir en beroligende komfort. Av denne grunn er det betydelig viktig å finne en dyne som passer ens egen smak og behag. Det blir mer og mer vanlig å skaffe seg dobbeltseng og dermed en tilpasset dobbeldyne. Her kan du lese mer om ulike dobbeldyner av god kvalitet.

 

Nænsom Dyne

Nænsom dynen er en svanemerket og økologisk variant. Den kommer i tre forskjellige varmekategorier, hvor alle versjonene kan vaskes på 60 grader. I tillegg er dynen allergivennlig og fri for husstøvmidd. Størrelsen er som regel 200 x 220 cm og passer derfor de fleste dobbeltsenger.

 

Basic Sval

Dette er en allergivennlig dyne som kun er laget av polyester mikrofiber. Det gir dynen en fantastisk følelse av dun og holder samtidig materialet friskt og rent. Det passer fint til dem som er følsomme mot dun, men samtidig ønsker det samme type materialet. Dynen kan vaskes på 60 grader og fås til en rimelig pris.

 

Sense Dyne

Dette er en luftig og lett variant som består av en blanding av fjær og dun. Ytterstoffet er laget av bomullsstoff med en ytterkant av passepoil. Modellen kommer i ulike tykkelser, hvilket gjør det lettere å finne en variant som passer til enhver.

 

DanaDream

Dette er en lett modell som er fremstilt av syntetisk fiber. Den er fylt med 50% 3D fiber og 50% polyestermikrofiber. Det er en praktisk og komfortabel modell som kan både vaskes i vaskemaskinen og legges i tørketrommelen. DanaDream har blitt svært populær fordi det er en pustende dyne. Det betyr at den ikke gir en innestengt følelse når man pakker seg inn under dyna. Modellen er behandlet med en SuperDry- teknologi som sørger for å transportere overskuddsfukt. Det er også noe som gir dynen en bedre hygiene.

 

 

 

 

 

You may also like