Anbefalinger

Det du må huske på når du velger en design-utedusj

Har du vurdert å installere en utedusj i hagen eller på hytta? Da har du helt sikkert lagt merke til at det finnes et bredt produktspekter å velge mellom, fra det helt enkle til eksklusive designalternativer. De enkleste utedusjene er bokstavelig talt bare en pose med en dyse som du henger opp i et tre, men det er mange nordmenn som ønsker en litt mer funksjonsrik og pen løsning.

Velg kvalitet som varer

En enkel portabel utedusj kan selvfølgelig fylle sin funksjon på en fjelltur, men det er lurt å velge noe mer varig og robust når det gjelder en utedusj som skal stå fast ved boligen eller hytta. Materialer som rustfritt stål er et trygt valg, og det er viktig å sørge for at utedusjen er laget for å tåle norske forhold. En fastmontert dusjløsning vil vanligvis ikke tas inn om vinteren, noe som stiller ytterligere krav til motstandsdyktighet.

Disse praktiske forholdene trenger samtidig ikke stå i veien for pent design og stilrene løsninger. Det er for eksempel mulig å finne flotte design i messing, der du kan velge noe som fremstår som antikk kobber.

Finn en utedusj som er tilpasset dine behov

Alle hager eller hytter er unike, og det samme gjelder selvfølgelig for de som skal bruke dusjen. Derfor er det lurt å gjøre en liten analyse av egne forutsetninger og behov før du velger dusj.

For eksempel vil de aller fleste synes at det er mer eller mindre obligatorisk med varmtvann, en dusj med bare iskaldt vann vil ofte ikke bli brukt særlig mye.

Dessuten er det viktig å tenke over hvorvidt du skal bruke utedusjen bare til å skylle deg av raskt etter et bad, eller kanskje som en komplett dusjløsning på hytta i sesongen? Hvis du passer på å ha et godt forhold til slike faktorer, er det også mye enklere å velge rett.

You may also like